A Normal Dinner

ano


Foto’s Coco Duivenvoorde

De We Are Here Cooperative werkt aan een nieuw theaterstuk. Het stuk heet ‘Normal Life’ en wordt door We Are Here geschreven in samenwerking met Katy Streek. Het neemt het publiek mee op een tocht door Amsterdam, op zoek naar een normaal leven. Tegelijkertijd zoekt het stuk naar de betekenis van een ‘normaal leven’. Wat houdt het in? En waarom hebben sommige mensen het wel en andere mensen niet? Wat is normaal aan een normaal leven?

‘Normal Life’ sluit aan op het We Are Here protest en hun strijd voor een normaal leven. Al jaren protesteren zij tegen de rechteloze positie waarin zij verkeren en vragen om erkenning van hun rechten.

Hoewel het script nog in de steigers staat, kregen bezoekers van het Afrovibes Festival in Amsterdam afgelopen donderdag (8 oktober) alvast een letterlijk voorproefje van de nieuwe productie tijdens een theatraal diner. Tijdens dit ‘Normal Dinner’ speelden drie acteurs een aantal scene van het theaterstuk terwijl het publiek ondertussen genoot van een Eritrees diner.

Dit najaar zal de We Are Here Cooperative een crowdfunding campagne lanceren voor de productie van het theaterstuk. ‘Normal Life’ zal in januari/februari 2016 in premiere gaan.