Benefiet fotoveiling 5 maart

Graag uitnodigen wij u uit voor een speciale benefiet fotoveiling op 5 maart 2017, om 16.00u in Galerie Losdok in Pakhuis Wilhelmina Amsterdam.

Deze veiling is onderdeel van een grote crowdfunding campagne van het We Are Here Media Team om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor professionele camera’s en apparatuur. Het doel van deze onafhankelijke journalisten, fotografen en schrijvers in spé is om journalistieke stukken te produceren en de zichtbaarheid van vluchtelingen in limbo te vergroten. Het team wil graag professionaliteit uitstralen en kwalitatief goede foto’s en videos kunnen maken.

Meerdere bekende fotografen en verzamelaars hebben een werk ter beschikking gesteld voor onze veiling. De foto’s worden op 3, 4 en 5 maart al tentoongesteld in de expositieruimte van Galerie Losdok.

Wij updaten de komende tijd deze facebookpagina en laten daar alvast de werken zien die op 5 maart geveild zullen worden. De opbrengst van deze veiling zal ten goede komen aan het We Are Here Media Team.

Naast de veiling kunt u tot 10 maart ook een directe donatie doen via onze pagina op de 1%club website.  Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!

Wij hopen u op 5 maart te verwelkomen!