Nominatie European Citizenship Award

De We Are Here Academy is genomineerd voor de European Citizenship Award. Wij zijn onwijs vereerd met deze nominatie en hopen dat al onze supporters een stem willen uitbrengen via deze website. Klik op de oranje CLICK button. Mochten wij winnen dan mogen wij ons project presenteren op het World Forum for Democratie in Straatsburg in november 2017.

De European Citizenship Awards zijn een gezamenlijk initiatief tussen Volonteurope en Europees Civic Forum, twee Europese netwerken die actief burgerschap bevorderen en erkenning geven aan het belang van sociale rechtvaardigheid op de samenhang van gemeenschappen in heel Europa.

“De prijzen vieren de democratische en burgerlijke betrokkenheid van individuen, organisaties, burgersgroepen, mediaplatforms en maatschappelijke ondernemingen, waarbij innovatieve initiatieven en bijdragen worden erkend die de Europese waarden echt realiseren, de eigendom van de openbare ruimte creĆ«ren en de levens van onze gemeenschappen verbeteren Van democratie, sociale rechtvaardigheid en universele toegang tot rechten.”

Wij adviseren om in de andere categorieƫn te kiezen voor Makers for Change, Said Jasser & Welcome! initiative.